Ezt csak úgy találtam a youtube-on! Nekem leesett az állam. Nagyon komoly!!!!! Már hívom is őket! :)
1.800.804.6295

Saverick

 

Eléggé gáz, hogy én, mint egy hazai reggaeton supporter nem írtam még a Fiesta "Rongyos Élet" c. daláról. Na mindegy, most kiköszörülöm a csorbát.

Ma megint meghallhattam és sajna még mindig nem tetszett, nagyon nem. Az egyetlen jó dolog a számban a spanyol aláfestő szöveg.
De ez a bachata beütés, meg a magyar nyálas hangzás. Kezdetnek nem rossz! Ráadásul erős a gyanúm, hogy az egyik Pachanga szám dallamát halljuk a háttérben, csak összevissza effektelve.

Nektek mi a véleményetek?!

Saverick

 

Végre megérkezett az új Wisin y Yandel album! Reméljük ez is olyan király lesz mint az eddigiek! Mindenesetre Yandelék esküsznek rá!

Letöltés /torrent/


 

Történt, hogy a népszerű páros a Rakim y Ken Y kihúzta a gyufát, az Erre XI csapatánál. Még anno 2007 novemberében az Erre XI kijött debütáló albumával (los orginales) és hatalmas sikereket könyvelhettek el rövid idő alatt a fiúk. Erre a sikerre  figyelt föl a Rakim y Ken Y duó és gondolva egy nagyot lenyúlta az Erre XI Llorare "sírni fogok" számát, amely már 2007 novemberétől megtalálható volt az Erre XI myspace oldalán. Rakimék, úgy vélték, hogy elég lesz csak a szöveget kicserélni és a tempót megváltoztatni. Így lett az Erre XI Llorare számából Te amare "szeretni foglak" című Rakim y Ken nóta. Természetesen mindenki egyből rájött a turpisságra, és rögtön peres útra is terelődőt a dolog.

Ejnye, ejnye Rakim és Ken Y, nem szép dolog a lopás!