Daddy Yankee

Interjú

Az interjút a reggaeton királyával a Hunggaeton TV-nél találjátok a Galéria menüpont alatt.


Biográfia

Több mint 15 évnyi folyamatos tevékenykedésnek hála latin szórakoztató iparban, ő vált napjaink legelismertebb reggaeton előadójává. Yankee egyéni stílusa és szövegei, azok az eszközök, melyekkel emberek tömegeit képes megnyerni magának. Szövegeiben egyaránt foglalkozik a szerelemmel és az aktuális puerto rico-i szociális vagy politikai kérdésekkel. Daddy Yankee folyamatos koncentrálása és állandó fejlődése tette lehetővé számára, hogy olyan nevekkel dolgozzon együtt, mint Sean Paul, vagy éppen Snoop Dog.

  Minden kétséget kizáróan Daddy papa rekord eladásai egyértelmű bizonyítékai sikerességének és népszerűségének a latin zenei világban. Az összes albuma: "El Cartel de Yankee"; "El Cartel de Yankee II"; "El Cangri.com" és a "Los Homerunes", platina lemez lett. 2002-ben pedig az „El Cangri.com” lett a legjobban eladott korong Puerto Rico-ban, ami egyben az ő hazája és a latin zene piac fellegvára.

Jelenleg Daddy Yankee az Egyesült Államokban és a Latin Amerikai térségben turnézik folyamatosan gyűjtve az újabb rajongók ezreit. Valamint úgy fest, hogy a filmiparban is hasonló csúcsokat hódíthat meg, mint a zene iparban, elég csak megnézni a Talento de Barrio című film bevételeit.  Klikk ide az album letöltéséhez!

Albumok

Talento De Barrio - Soundtrack
2008    

El Cartel: The Big Boss
2007


Barrio Fino En Directo
2005    

Ahora Le Toca Al Cangri LIVE
2005


Barrio Fino
2004    

Los Homeron-es
2003


El Cangri.com
2002    

El Cartel II
2001


El Cartel de Yankee
1998    

No Mercy
1995