A puerto ricoi rappert az a megtiszteltetés érte, hogy a népszerű Grand Thief Auto számítógépes játék készítői beválogatták azon zenészek táborába, akik a a játék legújabb, IV. részében zenélnek majd a játékosoknak. A "Pónamela" című dal a játék hivatalos zenei cd-jére is felkerül majd és már hallható Julio legújabb "En Lo Claro" című albumán.

Alba


 


A latin zene nagymamájaként emlegetett Glória Estefan felkérte a népszerű párost, hogy legújabb kislemezéhez a "No LLores" című számhoz készítsenek egy remixet. A fiúk természetesen elfogadták a megtisztelő felkérést és magukat nem meghazudtolva egy igazi jó kis pörgős számot hoztak össze.  Glória salsa ritmusát remekül kombinálták saját reggaetonjukkal. És ha mindez nem lenne elég, a pároshoz még a híres gitárvirtuóz Carlos Santana is csatlakozott! Az eredmény Gloria Estefan legújabb "90 Millas" című albumán hallható.

Alba


 

2008. május 27-én kerül az amerikai boltokba a sikeres duó legújabb albuma (Wisin y Yandel) a "Los Extraterrestre: En Otra Dimensión". A fiúk nagyon keményen dolgoztak az új albumon, a munkálatok miatt nem mentek el legjobb barátjuk Don Omar április 18-ai esküvőjére, illetve az azt követő hatalmas reggeaton gála koncertre sem. Az új album megjelenése után újabb koncert körútra indulnak. Május 30-án a los angelesi Staples Aránéban, majd június első hétvégéjén a new yorki Madison Square Gardens-ban lépnek fel a "Parada Puertorriqueña en la Gran Manzana" elnevezésű reggeaton szuper bulin.

Alba


 

Tetszik, nem tetszik. Jó ötlet vs. rossz ötlet! Írjatok, hogy tudjuk érdemes e csinálni!

 

Vadonat új válogatás, a hunggaeton kedvenc számaiból!

Ha nem töltitek le, végetek!!!! :)