Szerencsére már elég régóta felfedezték a hollywoodi rendezők és producerek, hogy rengeteg latin mászkál arrafelé, akik nem igazán lelkesednek a fekete gettó zenéért, viszont annál inkább felpörögnek a reggaeton hallatára. Így történhetett, hogy ma már több filmben legyen az akció film, táncos film, egyre többször csendülnek fel a reggaeton ütemei.

A teljeség igénye nélkül összeszedtem, milyen filmekben találkozhatunk reggaetonnal.

1. Feel the noise! imdb

Story, OST: W7 - Get Down

2. Halálos Iramban 3 /fast and furius: tokyo drift/ imdb

OST: Don Omar - Conteo

3. Talento de barrio imdb

Főszereplő: Daddy Yankee, OST

4. Crank imdb

OST: Tego Calderon - Guasa Guasa

Bonus, GTA IV imdb

San Juan Radio Station

Most egyelőre ennyi, de ha tudtok még valamit kommenteljetek!

Saverick

 

Az útóbbi hetekben az a pletyka terjengett, hogy a puerto ricoi reggaetoner Tony Diez hálátlanul ott hagyja Wisin & Yandel lemezcégét, a WY Recordos-ot. Tony egy chilei élő tévéműsorban elmondta, hogy  ez egy teljesen alaptalan pletyka, ami természetesen nem igaz és hogy kapcsolata Wisin & Yandel-lel jobb, mint valaha. Ezért is írt alá egy még 2 lemezre szóló szerődést a sikerduónál.

Alba


 

Van szerencsém bejelenteni, hogy a Reggaeton.blog.hu és a Hunggaeton mostantól közös erővel segíti a hazai reggaeton világ fejlödését.

It's going to be LEGENDARY!!!!!!!

 

A múlt héten beszámoltam egy dominikai blogon feltűnt pletykáról, miszerint a reggaeton királya, Daddy Yankee valami repülőgép-szerencsétlenségben életét vesztette. Persze sejteni lehetett, hogy itt valami nem gömbölyű.

Azóta fény derült mindenre. Daddy tesója és menedzsere közölte, hogy az ostoba frizurájú latin mikrofonmágus remekül érzi magát, és éppen pihenget Puerto Rico-i otthonában.

Richie Valens meg forog a sírjában.


Forrás: latinnegyed.blog.hu

 

Daddy Yankee állítólag repülőgép-szerencsétlenség következtében életét vesztette. Az Astronao blog közölte a meglepő hírt, majd rögvest hozzá is tette, hogy az info nincs megerősítve, tehát kvázi pletyka szinten kell kezelni. Meglátjuk.

Forrás:
latinagyed.blog.hu


 

Még csak most tértem magamhoz a csütörtöki buli után. DE első dolgom hogy, megkszönjem nektek, hogy eljöttetek és csak remélni tudom, hogy nagyon jól éreztétek magatokat. Egy dolog biztos a hangulat óriási volt. Többen is kérdeztétek, mikor lesz a következő buli, erre a választ mihamarabb szeretnénk megadni, de valószínűleg már csak a vizsga időszak végén, azaz január utolsó hetére van kitűzve a céldátum. Kérlek titeket, hogy értékeljétek a Dec. 4.-i bulit az alábbi linken /ITT/, hogy levonva a megfelelő tanulságokat, a következő buli még ütősebb legyen.

Addig is sziasztok, és köszönjük, hogy velünk buliztatok!

Ja, majdnem elfelejtettem!
A party képek legkésőbb holnaptól megtekinthetők a galéria menüpont alatt!

Üdv.
Hunggaeton Team