Isten tartsa meg jó szokásunkat, hogy egyre aktívabbak vagyunk és, hogy egyre többen szavaztok. Részben ennek köszönhető, hogy bizony a májusban trónfosztás történt a reggaeton királyságban. Szóval!

Emeljük az burát, indítjuk az órát. Most!

 1. Wisin y Yandel

A srácok hatalmas munkával olyan magasra rakták föl a mércét, hogy azt már a reggaeton nagy királya Daddy papa sem bírta. A két Puerto Rico-i kemény gyerek óriási lendülettel és aktivitással fogtak bele szinte mindenbe az utóbbi időben. Ennek köszönhető, hogy kiadtak egy új lemezt, egy új videót (Ahora Es), és még egy mixet is legyártottak Gloria Estefan-nak. Szóval le a kalappal elettük!


2. Daddy Yankee

A Nagyfönők mostanában nem tűnik annyira  aktívnak, igaz most kiadott egy új videót a "Somos de la Calle", de ennyi. Igaz-ami-igaz, elég sokk mindent tett már le az asztalra és most megpihenhet egy kicsit. De csak egy kicsit. Mert a producerkedés azért nem minden!


2. Ivy Queen

Ivy Queen-ről általában azt szokták mondani, hogy ő az aki próbálja keverni a  régi vonalas latin zenét az új stílusokkal.  Nos szerintem ez egy ilyen "igaz is, meg nem is" szindróma.  De a lényeg az, hogy a  tud valamit, hiszen a  hung-gaeton listán is fönt van és maga a Fifa 08  soundtrack-ek között is megtalálhatjuk a Que Llore című számát, ami frenetikus!


3. Pachanga

Az itthon kevésbé ismert banda, 3. helyezése szerintem király eredmény, jó igaz egy kicsit elfogult vagyok, mert azért tavalyelőtt hatalmasakat buliztunk rájuk. "Mivel én már akkor ismertem őket, BI-BI-BI!!!!!" :) Na szóval a banda tényleg jó, bár a második single albummal egy kicsit behomorítottak de érdemes lesz rájuk odafigyelni. 


Helyezés szavazatok % aránya
1 Wisin y Yandel 23.00%
2 Daddy Yankee 14.00%
   Ivy Queen
3
Pachanga 11.00%
   Tito el Bambino
4
Luny Tunes 9.00%
5 Don Omar 6.00%
6.Ángel y Khriz 1.00%
   Zion
  
Tego Calderon
  
Rakim y Ken-Y
7. Alexis y Fido 0.00%
    Zion Y Lennox
   
Calle 13
   
Arcángel
   
Eddy-K
    Voltio
   
Nicky Jam
   
Jowell y Randy